Woonhuisverzekering en Hypotheek

Leven, Hypotheek

Alles voor uw Hypotheek

Wanneer u een huis gaat kopen, zijn er twee belangrijke zaken waar u op moet letten. We hebben het dan over de woonhuisverzekering en de hypotheek. Veel mensen zijn niet in staat om het volledige bedrag van een koopwoning in één keer op te hoesten. In dat geval is een hypotheek een welkome uitkomst. U sluit dan als het ware een lening af om in termijnen uw woning af te betalen. Echter komt hier ook nog een tweede punt bij kijken. Want bij het afsluiten van een hypotheek is het ook nodig om een woonhuisverzekering af te sluiten. Met deze verzekering van Fidelity LIFE bent u beschermd tegen zaken als brand-, storm- en inbraakschade.

Heeft u dus behoefte aan meer informatie of heeft u vragen over een hypotheek en woonhuisverzekering? Laat het ons dan weten door contact op te nemen via de mail of telefoon. Graag gaan wij zo snel mogelijk met u in gesprek om tot het juiste resultaat te komen. Bij Fidelity LIFE staan we altijd voor u klaar om u verder te helpen met zulke belangrijke zaken.

MELD HIER AAN

Wanneer zijn een woonhuisverzekering en hypotheek zinvol?
Zowel een hypotheek als ook een woonhuisverzekering bij Fidelity LIFE afsluiten komt met een hoop verschillende voordelen. Dit is ook de reden dat zoveel mensen bij ons voor beide opties zijn gegaan. U moet dan denken aan zaken als:

  • Financiën: Zoals gezegd heeft lang niet iedereen de beschikking over voldoende financiën om een huis in één keer te kopen. Het is een logische stap om dan voor een hypotheek te kiezen. Een woonhuisverzekering is zelfs zonder hypotheek nog verstandig. Stel dat uw huis zware schade oploopt door een storm of een inbraak. Zonder woonhuisverzekering van Fidelity LIFE zou u zelf opdraaien voor alle kosten.
  • Veilig gevoel: Niets is zo fijn als zorgeloos leven. Met een woonhuisverzekering in combinatie met een hypotheek bereikt u precies dat. Niet alleen heeft u uw eigen huis in bezit dankzij de hypotheek, maar u weet ook dat er in het geval van een brand, storm of inbraak niet direct reden tot paniek is. Dankzij de verzekering kunt u alle schade kosteloos en zorgeloos herstellen.
  • Eerlijke voorwaarden: Bij Fidelity LIFE vinden we het belangrijk dat alles transparant is. We bieden dan ook graag eerlijke voorwaarden aan, zodat we er zeker van zijn dat u uiteindelijk tevreden bent. Het gaat om uw koopwoning en uw leven. Dat wij hierin een begeleidende rol kunnen spelen, vinden wij een mooie gedachte.