Uitvaartverzekering

Fidelity Life Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering, voorkom zorgen

Wij geven u een deskundig en onafhankelijk advies. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij de meest voordelige en beste uitvaartverzekering voor u hebben. Uiteraard hebben wij scherpe premies met de beste voorwaarden. 

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er allemaal mee te maken. Een gemiddelde uitvaart kost zo’n achtduizend gulden. Een overlijden is een emotionele gebeurtenis, juist dan wilt u goed verzekerd zijn. 

 

Met een uitvaartverzekering via Fidelity Life hebben uw nabestaanden geen zorgen over de kosten van de uitvaart. 

Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? Fidelity Life adviseert wat het beste bij uw wensen past.

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een verzekering die de kosten van uw uitvaart dekt wanneer u komt te overlijden. Uw nabestaanden hoeven zich geen zorgen te maken of zij uw begrafenis of crematie wel kunnen betalen. Via Fidelity Life kunt u een uitvaartverzekering afsluiten vanaf 18 jaar en ouder.

 

Fidelity Life heeft jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen. Daardoor hebben wij de juiste expertise in huis om u optimaal te adviseren.

De uitvaartverzekering via Fidelity Life

Er zijn drie soorten uitvaartverzekeringen; kapitaal, natura en zelf sparen. De  drie soorten uitvaartverzekeringen hebben verschillende uitgangspunten. Vraag onze verzekeringsagenten om advies welke uitvaartverzekering het beste bij u past. 

 

Wij kunnen ook voor u een uitvaartverzekering aanvragen bij onze aangesloten verzekeringsmaatschappijen. Wij hebben tevens scherpe premies met de beste voorwaarden. Daardoor vinden wij altijd de dekking die past bij uw wensen, tegen de laagste premie. 

 

De hoogte van het bedrag waarvoor u de uitvaartverzekering af sluit is afhankelijk van uw wensen. U kan de premie betalen per maand, kwartaal of ook per jaar. Wanneer u voor een maandelijkse premie kiest bent u op jaarbasis iets meer kwijt dan als u per jaar betaald. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw leeftijd en ook het verzekerde bedrag.

Soorten Uitvaartverzekering

Of een uitvaartverzekering nuttig of nodig is, hangt af van je financiële situatie. Heb je onvoldoende spaargeld, dan is een verzekering geen overbodige luxe. Maar ook als je wel hebt gespaard, kan een verzekering interessant zijn. Elk van de hier te kiezen plannen zullen uw verdiende uitvaart bekostigen.

Als je een kapitaal uitvaartverzekering afsluit, bepaal je zelf de hoogte van het bedrag dat na je overlijden aan je nabestaande zal worden uitgekeerd.

Je krijgt geen geldbedrag als uitkering na het overlijden omdat alleen de diensten en producten worden vergoed. Je kiest met de natura polis voor een basisdekking maar het is mogelijk om verschillende soorten dekkingen te kiezen.

Spaar voor uw uitvaart en net met een hogere rente dan bij de rest!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Wat kost een Uitvaart met Fidelity Life? Offerte