Overlijdensrisico

Overlijdensrisico - Leven Specialist | Fidelity LIFE

Overlijdensrisicoverzekering
(ORV) biedt zekerheid

Wij bemiddelen de totstandkoming en voortzetting van uw overlijdensrisicoverzekering. Onze ORV verzekering zorgt voor een financieel vangnet wanneer de partner overlijdt. Het wegvallen van dit inkomen heeft meestal direct invloed op de financiële situatie van de nabestaanden. Door de juiste overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, voorkomt u later financiële onzekerheden en zorgen. Fidelity Life adviseert u bij uw keuze.

 

Een overlijdensrisicoverzekering is vaak gekoppeld aan de hypotheek. Bij een overlijden wordt (een deel van) de hypotheekschuld afgelost waardoor uw maandelijkse woonlasten ook verlaagd worden. Uw gezin kan daardoor zorgeloos in het huis blijven wonen. 

 

Met een overlijdensrisicoverzekering via Fidelity Life blijven uw nabestaanden verzorgd achter.

DOWNLOAD BROCHURES

DownloadFile.pdf

Alle ORV voordelen te vinden bij Fidelity Life

Fidelity Life biedt via Guardian Group Fatum verschillende risicoverzekeringen aan. Een gelijkblijvende, annuïtair dalende en ook een lineair dalende verzekering. Onze verzekeringsagent adviseert welke vorm het beste bij uw situatie past. 

 

Wij werken nauw samen met de meest ervaren specialisten, waardoor wij de voordeligste overlijdenslevensverzekering voor u samenstellen. Wij hebben zeer lage premies met tevens uitstekende voorwaarden.

Onze overlijdensrisicoverzekering is een levensverzekering die financiële zekerheid geeft wanneer u komt te overlijden. 

Gelijkblijvende ORV verzekering

Bij deze vorm blijft de uitkering van de overlijdensrisicoverzekering gedurende de gehele looptijd gelijk. 

 

Dit geldt ook voor de premie. Een gelijkblijvende uitkering is handig als u een risico wilt verzekeren dat gedurende de looptijd niet verandert. Bijvoorbeeld bij een gelijkblijvende hypotheekschuld.

Kies wanneer uw overlijdensrisicoverzekering uitkeert

Bij een ORV verzekering kiest u voor uitkering van een eenmalig bedrag of een periodieke uitkering. Bij de eenmalige uitkering keert de verzekeringsmaatschappij in één keer het opgebouwde kapitaal uit. Met dit bedrag kunnen de nabestaanden bijvoorbeeld de hypotheek aflossen of de studie voor de kinderen betalen. 

 

Bij een periodieke uitkering heeft u de keuze voor een tijdelijke of levenslange uitkering. Hiermee wordt het inkomen van de nabestaande tijdelijk of levenslang aangevuld.

Lineair dalende levensverzekering

Bij deze vorm daalt de uitkering van de levensverzekering evenredig gedurende de looptijd. Per jaar neemt ook het verzekerde bedrag met een gelijk bedrag af.

 

Een lineair dalende uitkering is goed als u een risico wilt verzekeren dat gedurende de looptijd ook gelijkmatig afneemt. Zoals een dalende hypotheekschuld. 

 

De premie is lager dan van een gelijkblijvende of annuïtair dalende ovr, omdat u voor een steeds lager bedrag bent verzekerd. De laatste jaren van de verzekering betaalt u daardoor geen premie meer.

Annuïtair dalende verzekering

Deze vorm is dalend, dat wil zeggen hoe langer de looptijd hoe minder de uitkering is. Bij een annuïtair dalende vorm daalt de uitkering in het begin. Hoe langer de looptijd, hoe harder de uitkering daalt. Het percentage van de daling ligt meestal tussen de 4 en 8%. 

 

Aan het begin van de looptijd is de daling van de uitkering klein. Op het einde is de daling van de uitkering groot. Deze vorm wordt daardoor vaak bij een annuïtair dalende hypotheek afgesloten. De levensverzekering verloopt vloeiend met de aflossing van de hypotheek. 

 

In tegenstelling tot de uitkering, blijft de premie tijdens de looptijd van de verzekering gelijk. 

Verzekeringen special voor uw Hypotheek

Perfect bij Hypotheken omdat het ook de goedkoopste verzekering is. De hoogte van de premie is tevens afhankelijk van de dekking die u kiest. Daarnaast speelt ook het geslacht, leeftijd, gezondheidsfactoren en duur van de verzekering mee. Wanneer u op jonge leeftijd een overlijdensrisicoverzekering afsluit is de premie lager.

Wij zoeken graag voor u de juiste verzekeringen uit. Onze adviseurs helpen u daarom met het afsluiten van de verzekering die past bij uw persoonlijke situatie. 

 

Bij Fidelity Life krijgt u advies op maat!

 

U bent van harte welkom op ons bezoekadres Chuchubiweg 17 in Curaçao. Wilt u meer over Fidelity Life weten, bekijk hier ons team. 

ORV het meest goedkoop voor uw hypotheek ORV Offerte