Levensverzekering

Fidelity Life Levensverzekering

Levensverzekering is van levensbelang.
Fidelity Life biedt diverse levensverzekeringen aan.

Wij staan garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijk taal. Wij werken samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij de beste en meest voordelige levensverzekering voor u hebben. Tevens hebben wij scherpe premies met de beste voorwaarden. 

 

Wilt u een overlijdensrisicoverzekering of een uitvaartverzekering? Fidelity Life adviseert u hier ook wat het beste past. Door de juiste levensverzekering af te sluiten, voorkomt u onzekerheden en financiële risico’s. 

DOWNLOAD BROCHURES

DownloadFile.pdf

Een levensverzekering keert op een afgesproken moment een kapitaal uit.

Wat is een levensverzekering? Een levensverzekering is een verzamelnaam voor verschillende verzekeringen. Denk hierbij aan universeel levensverzekering, uitvaartverzekering of overlijdensrisicoverzekering. Wat belangrijk voor onze klanten is dat samen wordt vastgesteld wanneer zij hun kapitaaluitkering mogen ontvangen. 

 

 

Levensverzekeringen zijn vaak omgeven met complexe regels. Fidelity Life heeft jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen. Wij hebben daardoor de juiste expertise in huis om u optimaal te adviseren.

OPPORTUNITY
SAVE TIME
INCOME

De levensverzekeringen met Fidelity Life

Fidelity Life biedt de volgende levensverzekeringen aan:

 

 1. Universeel Levensverzekering
 2. Overlijdensrisicoverzekering                                                            Wenst u zich voor een bepaalde periode, bijv. hypotheekperiode, te verzekeren?Hiervoor hebben wij de overlijdensrisicoverzekering, die uitkeert bij overlijden. Deze verzekering vangt de eventuele financiële problemen voor uw nabestaanden op. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de hypotheek af te lossen met het uitgekeerde kapitaal. 
 3. Uitvaartverzekering
  De uitvaartverzekering keert een bedrag uit wanneer de verzekerde komt te overlijden. Daarmee zijn al de voortvloeiende kosten van de uitvaart gedekt. 

 

Als independent contractor van Guardian Group kunnen wij elk totstandkoming van levensverzekeringen bemiddelen. Het belang van de klant staat bij ons voorop. U kunt van ons verwachten dat wij steeds zoeken naar de bij u passende verzekering. Met uiteraard de beste prijs-kwaliteit verhouding en ook met de juiste voorwaarden voor uw specifieke wensen.

Fidelity Life biedt drie-soorten levensverzekeringen aan: 

 

 1. Levensverzekering Afsluiten

 2. Overlijdensrisicoverzekering
  Deze verzekering vangt de eventuele financiële problemen voor uw nabestaanden op. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de hypotheek af te lossen met het uitgekeerde kapitaal. 
 3. Uitvaartverzekering
  Heel passend voor de familie en uzelf.

 

Het belang van de klant staat bij ons voorop. U kunt van ons verwachten dat wij steeds zoeken naar de bij u passende levensverzekering. 

Met een levensverzekering bouwt u in de loop der jaren een kapitaal op. De datum van uitkering wordt daarom vooraf met u afgesproken. 

 

De verzekering keert uit wanneer:

 • de verzekerde op de afgesproken einddatum in leven is,
 • de verzekerde voor de einddatum komt te overlijden. 

Een combinatie van beide opties behoort ook tot de mogelijkheid. 

 

Tijdens de looptijd van de verzekering betaalt u een vaste premie per jaar. Het afsluiten van een levensverzekering is ook maatwerk. Wij voorzien u daarom graag van advies.

 

Waar moet u aan denken bij het afsluiten van een levensverzekering:

 • Wie is de begunstigde? Bijvoorbeeld uw partner of uw kinderen. Het is ook mogelijke verschillende bedragen per begunstigde vast te leggen.
 • Voor welk bedrag wilt u verzekerd zijn? Dit bepaalt hoe hoog het uit te keren bedrag is.
 • Wat is de looptijd van de verzekering? Bijvoorbeeld voor 20, 25 of 40 jaar.

Wilt u meer weten over de verzekeringen die Fidelity Life aanbiedt, neem gerust contact met ons op. 

 

Wij staan dag en nacht voor u klaar om te zorgen dat u zo goed mogelijk verzekerd bent. Bij ons bent u geen nummer, maar een zeer gewaardeerde klant die wij kennen bij naam. 

 

Alle verzekeringsagenten bij Fidelity Life beschikken over uitgebreide dossierkennis. Daardoor bent u verzekerd van de beste partner in de wereld van verzekeringen. U bent dan ook meer dan welkom op ons bezoekadres Chuchubiweg 17 in Curaçao. Wilt u meer over Fidelity Life weten, bekijk hier ons team. 

 • Onafhankelijk advies op maat
 • Uw persoonlijke verzekeringsadviseur voor al uw vragen
 • Een op maat gemaakte verzekering die past bij uw situatie
 • De juiste balans tussen polisvoorwaarden, gunstige premies en gedekte risico’s
 • Optimale begeleiding
 • Actuele kennis
 • Betrokkenheid en persoonlijke aandacht

We focus on comprehensive insurance solutions Leven Offerte