Brand

Fidelity Life Brandverzekering

Een woning is een waardevol bezit

Een goede brandverzekering is daarom onmisbaar als u een eigen huis bezit. Bij Fidelity Life kunt u vertrouwen op onafhankelijk advies, een goede dekking en tevens een snelle schade afhandeling. 

 

Vaak is het lastig om verzekeringen te vergelijken, omdat er zoveel verschillen zijn in vormen, voorwaarden en kosten. Fidelity Life helpt u daarom de juiste keuze te maken voor een brandverzekering. 

 

DOWNLOAD BROCHURES

DownloadFile.pdf

Wat is een brandverzekering?

Een brandverzekering dekt meer dan alleen de brandschade aan uw woning. Bij Fidelity Life is een losse brandverzekering af te sluiten. De brandverzekering vergoedt de volgende schades die met brand te maken hebben: 

  • Brandschade
  • Blusschade
  • Roetschade
  • Rookschade
  • Schade door ontploffing
  • Smelt- en schroeischade
  • Doorbranden van apparatuur
  • Blikseminslag
  • Gevolgschade

Meer weten over de voordelen die Fidelity Life aanbiedt, neem daarvoor contact met ons op

Wij staan dag en nacht voor u klaar om te zorgen dat u zo goed mogelijk verzekerd bent. Bij ons bent u geen nummer, maar een zeer gewaardeerde klant die wij kennen bij naam. 

Alle verzekeringsagenten bij Fidelity Life beschikken over uitgebreide dossierkennis. Daardoor bent u verzekerd van de beste partner in de wereld van verzekeringen. U bent dan ook meer dan welkom op ons bezoekadres Chuchubiweg 17 in Curaçao. Wilt u meer over Fidelity Life weten, bekijk hier ons team.

Schade afhandelen bij brand

Schade door brand is altijd vervelend. Het afhandelen van een schade is tevens een moeilijk en ingewikkeld proces zijn. Met Fidelity Life bent u verzekerd van de juiste persoon die tevens de schade verder voor u afhandelt. 

 

Eén telefoontje naar Fidelity Life is genoeg en wij regelen het verder voor u. Wij komen ook op voor uw belangen. Daarnaast regelen wij het afhandelingsproces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Ontvangt specificaties over onze dekkingen samen met uw offerte aanvraag.

Ontvangt specificaties over onze dekkingen samen met uw offerte aanvraag.

Ontvangt specificaties over onze dekkingen samen met uw offerte aanvraag.

Ontvangt specificaties over onze dekkingen samen met uw offerte aanvraag.

We help protect your achievements Get A Quote