Levensverzekering

Leven

Wat kan een levensverzekering voor je familie betekenen

We hebben het over dierbaren, familie en vrienden. U hebt het allemaal voor hun waar gemaakt. Wij zorgen ervoor dat uw werk en moeite niet tevergeefs zijn. Wanneer u of een andere familielid komt te overlijden, kan het gezin zich met behulp van een levensverzekering zich financieel ondersteunen en memorie doen aan het leven van hun dierbare.

 

Waarom een levensverzekering afsluiten?
Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten er keer op keer voor kiezen om een levensverzekering bij Fidelity LIFE af te sluiten. In bijna alle gevallen gaat het om één van de volgende opties:

  • Partner financieel ondersteunen: Veel mensen sluiten een levensverzekering af om er zeker van te zijn dat de partner niet in financiële problemen geraakt. Zeker op latere leeftijd is een levensverzekering een verstandige optie als aanvulling op bijvoorbeeld een pensioen wanneer u of uw partner komt te overlijden.
  • Gezin verzekeren: Heeft u of uw partner een relatief risicovolle levensstijl? Dan is een levensverzekering van Fidelity LIFE ook een manier om het hele gezin financieel te beschermen. Zeker op een wat jongere leeftijd met relatief jonge kinderen is dit een optie die veelal wordt gekozen.
  • Spaarpot opbouwen: Zoals gezegd hoeft een levensverzekering niet altijd pas bij overlijden te worden uitgekeerd. Wanneer u bijvoorbeeld een einddatum instelt, vindt de uitkering plaats op die vastgestelde dag. Of u nu wel of niet overleden bent. Zo bouwt u jaar na jaar als het ware een spaarpot op om hier in de toekomst de vruchten van te plukken.
  • Onderwijs kinderen of kleinkinderen: Ouders of grootouders kiezen er in veel gevallen ook voor om het onderwijs van de kinderen of kleinkinderen te garanderen. In plaats van een levensverzekering af te sluiten als spaarpot voor henzelf, dient het als spaarpot om de opleidingen van de kinderen of kleinkinderen te betalen. Hoe fijn zou het zijn als uw kinderen of kleinkinderen na uw overlijden dankzij Fidelity LIFE gewoon een goede opleiding kunnen volgen?

 

Levensverzekering t.o.v. financiële verplichtingen

Ook nuttig bij geplande uitgaves:

Het gezin zou ook opzettelijk een levensverzekering kunnen afsluiten om hun (groot) kinderen van uistekende onderwijs te voorzien. Er zijn inderdaad verschillende soorten behoeften, maar het meest voorkomende voordeel blijft familie.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Fidelity Life en de verschillende vormen van een levensverzekering die we aanbieden? Neem dan contact met ons op voor het stellen van vragen of het ontvangen van meer informatie. We gaan graag telefonisch of via de mail met u in overleg om te kijken wat in uw situatie het meeste van toepassing is. Uiteindelijk is uw tevredenheid onze allerhoogste prioriteit.

 

Fidelity Life Levensverzekering
Fidelity Life

 

 

Maak kennis met onze adviseurs, zij presenteren u een wereld aan alternatieven.

 

U kunt het beste informatie vragen via Aanvraag Levensverzekering

 
 
Varianten Levensverzekering

Kapitaal uitkering bij leven is het meest gekozen levensverzekering. De eind datum van uw dekking en de te ontvangen uitkering mag u met ons zelf afstemmen of bepalen.

Daarnaast kan men ook kiezen voor Kapitaaluitkering bij overlijden, voor meer informatie over de diverse varianten hierover klik de onderstaande link ‘Overlijdensrisicoverzekering’.

 

Kom gerust langs bij ons

Bezoekadres: Chuchubiweg 17 te Cas Cora, Curacao